mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes5

Online : 1
Vaša IP : 18.217.194.39
,

Podporuju nás

Náš Biliardový klub je v plnej podpore obce Kanianka.
Reklamný prúžok
>> Ď A K U J E M E <<


Najbližší program

20.4. Slovenský pohár, 4. kolo, Galaxia Bratislava

20.-21.4. LINEAS 3, Prešov (snooker)

27.4. 3.kolo Junior cup, Senica

 

Letný Turnaj Dvojíc – POINT Trenčín hra č.9
Spravodaj víkend 05/2018
Napísal Roman Čertík   
Pondelok, 05 Február 2018 00:00

vložené 26.2.2018

Zdravím všetkých priaznivcom biliardu,

veľmi stručne - nieto času a ani sa nič podstatné neudialo. Bolo 2. kolo Junior cupu, aj s naším zastúpením - Filip Foltán skončil na 5. mieste - keď 2x prehral s víťazom turnaja Danom Langom. Komplet výsledky môžete nájsť TU.

Vo svete sa hral snookrový turnaj World Grand Prix, a vyhral Ronnie O'Sullivan - je to už štvrtý vyhratý turnaj tento rok, na prize money už zarobil tento rok 600000 libier a ako prvý by mohol dosiahnuť 1000000 za rok - stačilo by vyhrať "len" Majstrovstvá sveta :-). Výsledky nájdete TU.

Ďalší program:

v sobotu 3.3. je na programe 3. Challenge Tour 05 – 1.kolo hra č.9 – v herni K8 Trenčín. O týždeň neskôr v nedeľu 11.3. je na programe 3. kolo Kanianskych biliardových hier - hra č.8 a snooker


Zdravím priaznivcov biliardu,

aj tentoraz len stručne - bol síce Slovenský pohár, ale ja som nebol a čo-to je už popísané aj na zväzovej stránke, takže čo budem písať ešte raz to, čo už napísané bolo... Našim sa na pohári darilo striedavo, Tomáš Krovina síce prehral hneď prvý zápas s Ďuráčim z Trenčína, ale potom na prehratej strane vyhral 3 zápasy až sa napokon stretol o postup do štvrťfinále opäť s Ďuráčim, ktorého tentoraz zdolal. No a vo štvrťfinále hladko zdolal Polácha 7:2, ktorý dovtedy v 3 zápasoch prehral iba 2 hry... V semifinále však Tomáš nestačil na Kováča a prehral 4:7, skončil tak na 3. mieste, spolu s Husákom z Trenčína. Vo finále zdolal Koniar Kováča 7:4. Našim ostatným sa nedarilo - Michal Kubán mal tak trochu smolu na žreb, keď hneď v 2. kole hral s Koniarom - držal sa, ale prehral 5:6. Na prehratej strane vyhral 2 zápasy a potom prehral s Gerekom 4:6. Roman Dugovič, hosťujúci u nás z ELITE to dotiahol o kolo ďalej ako Michal - po výhre s Feketem z Malaciek 6:1 prehral s Paľom Šoltisom z Prešova 3:6, potom na prehratej porazil Štofka 6:5 a prehral s Kisom (Družba Trnava) 4:6.

Koímpletné výsledky nájdete TU

Vo svete sa neudialo nič zvláštne, snookristi mali prestávku, ale už odo dnes hrá 32 najlepších hráčov v tejto sezóne World Grand Prix.

Ďalší program:

v sobotu 24.2. je v Ružomberku na programe 2. kolo Junior cupu v hre č.10. O týždeň neskôr, v sobotu 3.3. je na programe 3. Challenge Tour 05 – 1.kolo hra č.9 – v herni K8 Trenčín


Zdravím priaznivcom biliardu,

tentoraz len stručne, hoci program bol bohatý - ja som totiž strávil celý víkend v posteli.

Senior cup v Trenčíne vyhral pomaly už tradične Zdenko Lisík, a za ním samí domáci Trenčania - druhý Dzurilla (ktorý to zobral okľukou - prehral hneď prvé kolo a napokon odohral až 8 zápasov (a nikto iný ani 7)), tretí Mikuška a Bobola.

Dokonca som nebol ani na našom domácom turnaji, čo sa mi dlho nestalo, nuž ale energia nebola... Desinu vyhral Filip Foltán, ktorý zdolal vo finále Leitmana, tretí skončil Štubňa. V snookri vyhral Babjak, ktorý vo finále zdolal Leitmana, tretí skončil Filip Foltán. Tabuľky po 2. kole nájdete v príslušnej sekcii.

Vo svete sa hral najdivokejší snookrový turnaj Shootout, kde sa hrá len jediný frame aj to nie len tak hocijako, ale všetko v časovom limite - takže toto tipovať, no neviem, to sa asi ani nedá... Však kto by už len tipoval za víťaza toho, kto naozaj vyhral? Cyperčana Georgiou-a - veď polovica z vás o ňom podľa mňa ani nepočula... Vo finále zdolal Dotta a získal 32000 GBP. Výsledky nájdete TU.

V sobotu 17.2. je na programe 2. kolo Slovenského pohára, hra č.9 v Ružomberku. O týždeň neskôr v sobotu 24.2. je tiež v Ružomberku na programe 2. kolo Junior cupu v hre č.10.

 

Zdravím všetkých priaznivcov biliardu,

tento víkend bolo na programe 1. ligové kolo – naša rezerva hrala už minulý týždeň, takže teraz hralo len Extraligové družstvo. Vo svete sa hral snookrový German Masters v Berlíne

Extraliga, 1. kolo

Naše družstvo nastúpilo v novom zložení, okrem tradičných Michala Kubána a Tomáša Krovinu aj hosťujúci Roman Dugovič. A premiéra v takomto zložení, proti BK Aréna Ružomberok dopadla dobre. Základ úspechu položili naši už v hre č.8, ktorú vyhrali 2:1. A mohli aj 3:0, ale Krovina stratil vedenie 6:4 proti Legerskému a prehral 6:7. Kubán však zdolal Priesola 7:3 a Dugovič Sekana 7:4. Hru č.9 tiež naši vyhrali 2:1, Krovina zdolal Sekana 9:2, Kubán Legerského 9:1, len Dugovič prehral 6:9 s Priesolom. V hre č.10 tak ešte hostia mali šancu zápas otočiť, ale naši zahrali veľmi dobre a vyhrali všetky 3 zápasy hladko – Krovina s Priesolom 8:1, rovnako tak Kubán so Sekanom, a pridal sa aj Dugovič, ktorý zdolal Legerského 8:2. Celkovo teda 7:2, čo je na začiatok súťaže určite povzbudivý výsledok. Ale už druhé kolo ukáže, ako na tom naozaj sme – budeme hrať proti obhajcovi titulu ELITE Bratislava.

V ostatných hraných zápasoch Prešov prehral s Komárnom 3:6, keď všetky 3 body za domácich urobil Paľo Šoltis – a to už je nejaký výkon. Uspel aj nováčik Družba Trnava, ktorá zdolala vo vyrovnanom zápase K8 Buldogs Trenčín 5:4, keď strojcami úspechu boli Gajanec (3 body) a Kis (2 body)

 

Snooker, German Masters, Berlín, Nemecko

Obľúbený turnaj, hraný v berlínskej hale Tempodrome, kde býva okolo 2000 divákov. Minulý rok tu po viac ako 25 rokoch profi kariéry vyhral svoj prvý turnaj Anthony Hamilton, tento rok však hral mizerne a prehral hneď v 1. kole s Jimmy Robertsonom 1:5. Nedarilo sa ni svetovej jednotke Selbymu, ktorý prehral s Xiao Guodongom 3:5. Darilo sa naopak bývalým Majstrom sveta, keď sa až traja z nich stretli v semifinále Williams, Murphy a Dott – lenže posledný ich titul bol v roku 2006 (Dott). Posledným do partie bol Trump – ktorý bol asi v tejto semifinálovej zostave favoritom. Lenže semifinále s Willimasom úplne spackal, prehral 1:6 a to Willimas po zápase povedal, že nehral nejako dobre. V druhom zápase si Dott zaspomínal na svoje najlepšie časy a porazil v kvalitnom zápase Murphyho 6:4. Lenže vo finále si už nespomenul, resp. Mark Williams si spomenul a Dotta sfúkol 9:1. Získal tak už 20 profi titul a druhý v tejto sezóne – dobrá bilancia na niekoho, kto chcel som snookrom pred nedávnom skončiť z dôvodu zlej hry. Svoju hru sa však rozhodol prebudovať a skúsiť to ešte raz, a vyzerá to tak, že sa mu to darí – aj podľa vlastných slov hrá 100x lepšie ako pred rokom... A bez šťastia to nejde, aj keď v tomto zápase nebolo rozhodujúcim faktorom

Výsledky nájdete TU

 

Ďalší program:

V sobotu 10.2. je na programe 2. kolo Senior cupu v Bielom Kostole, v nedeľu 11.2. 2. kolo Kanianskych biliardových hier – hráme hru č.10 a snooker. O týždeň neskôr, v sobotu 17.2. je na programe 2. kolo Slovenského pohára, hra č.9 v Ružomberku.

Posledná úprava Pondelok, 26 Február 2018 16:11
 

Priestory pre klub poskytuje

Reklamný prúžok