mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes209

Online : 5
Vaša IP : 3.147.66.178
MOZILLA 5.0,

Podporuju nás

Náš Biliardový klub je v plnej podpore obce Kanianka.
Reklamný prúžok
>> Ď A K U J E M E <<


Najbližší program

27.4. 3.kolo Junior cup, Senica

4.5. Challenge cup, 2. kolo, Trenčín

5.5. Kanianske biliardové hry, 5. kolo, hra č.8

 

Letný Turnaj Dvojíc – POINT Trenčín hra č.9
Spravodaj víkend 41/2017
Napísal Roman Čertík   
Pondelok, 16 Október 2017 00:00

Zdravím všetkých priaznivcov biliardu,

 

aj tentoraz je o čom písať, aj keď nie až tak veľa, ako pred týždňom :-)

Kanianske biliardové hry, 8. kolo

Hra č.10 – 9 hráčov

No, bolo veľmi pekné počasie na biliard, až príliš pekné, takže sa ani nečudujem účasti. Ešteže prišli Bystričania – pán Hromádka, ďakujem, takého promotéra nemá hocikto :-)

No a keďže nás bolo 9, zhodli sme sa, že keďže prišli naozaj len tí, čo hrať chcú tak si zahráme schuti – dali sme si každý s každým do 4. Tých 8 zápasov pre každého je celkom slušná porcia, ale bola dobrá nálada – Igor Foltán oslavoval 60tku, tak malo byť prečo veselo. Ešte raz aj touto formou všetko najlepšie!

Igor inak dostal aj v zápasoch niekoľko pekných darčekov – a hoci napokon skončil s 2 výhrami o skóre posledný, dokázal to, čo sa nikomu inému nepodarilo – ako jediný totiž porazil víťaza turnaja, Peťa Babjaka! Rovnakú bilanciu mal napokon aj Jano Tomčo,  ktorý zase prehral len s Peťom, mal však o dosť horšie skóre (31:13 vs. 30:20). Tretí skončil Filip Foltán s 3 prehrami, ja som bol štvrtý so štyrmi prehrami – hral som celý deň mizerne, len posledné 2 zápasy som hral dobre. Žeby sa to konečne zlomilo? To síce neviem, ale aspoň mi to ako tak vylepšilo náladu :-)

Na 5. a 6. mieste skončili bratia MajoS (4 výhry, 4 prehry, skóre 22:25, ja som mal 22:21) a StanoS (3-5), ostatní mali 2 výhry a 6 prehier, siedmy skončil Vlado Pastucha (17:26), ôsmy pán Hromádka (15:27)

Kompletné poradie po 8. kole nájdete v príslušnej sekcii stránky

 

Snooker, 9 hráčov

Aj tu sme si dobre zahrali, z víťazstva a teda druhého double po sebe sa tešil Peťo Babjak. Ja som bol druhý, tretí skončil StanoS, ktorý hral snooker prvý krát. Ale vôbec nie prvý kraát sa stalo, že niekto, kto to hral na turnaji prvý krát, tak dopadol takto dobre. Asi nejaká nováčikovská eufória, alebo niečo také – ja po tých 20 rokoch za stolom už ani neviem, čo to je :-)

Kompletné poradie po 8. kole nájdete v príslušnej sekcii stránky

 

Challenge tour, 2. kolo, Trenčín, hra č.9, 18 hráčov a hráčok

Na trunaji som nebol, takže len stručná gratulácia medailistom – vyhral Adma Janík z BBM Malacky, ktorý vo finále zdolal Mattia Scodinu 7:4 z domáceho K8 Trench Town Trenčín, tretí skončili Ľubo Kováč z BK Žiarčan Žiar nad Hronom a domáci Giacomo Scodinu.

Kompletné výsledky nájdete na:

http://maplepoolclub.cz/pt/Turnaj/?TournamentID=1308&ActionID=4

 

Best of East, Oradea, Rumunsko, 72 hráčov a hráčok

Jakub Koniar opäť ukázal, že sa môže merať aj s tými najlepšími hráčmi – v silnej konkurenci najmä poľských a domácich hráčov (ale aj z Maďarska, či českej republiky) sa napokon dostal až do finále, kde mal víťazstvo na dosah – za stavu 6:6 mal bielu z ruky, ale nedohral a tak sa z víťazstva tešil napokon Tomas Kaplan z Poľska. V 32ke hral aj Lukáš Kováč – prehral tam so Žalmanom z ČR 3:7.

Celkové poradie za tento rok vyhral ďalší Poliak Mieszko Fortunski.

Viac nájdete na http://www.ebc-billiard.com/

 

Ďalší program:

V sobotu 21.10. je v Trenčíne na programe 6. kolo Slovenského pohára, hra č.9. O týždeň neskôr v sobotu 28.10. sú na programe MSr v hre č.9 seniorov v Bielom Kostole. Tiež 28.-29.10. je na programe EEBC JUNIOR CUP, konkrétne v Pardubiciach.

Posledná úprava Pondelok, 16 Október 2017 09:59
 

Priestory pre klub poskytuje

Reklamný prúžok