mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes217

Online : 5
Vaša IP : 3.133.144.197
MOZILLA 5.0,

Podporuju nás

Náš Biliardový klub je v plnej podpore obce Kanianka.
Reklamný prúžok
>> Ď A K U J E M E <<


Najbližší program

27.4. 3.kolo Junior cup, Senica

4.5. Challenge cup, 2. kolo, Trenčín

5.5. Kanianske biliardové hry, 5. kolo, hra č.8

 

Letný Turnaj Dvojíc – POINT Trenčín hra č.9
Spravodaj víkend 23/2017
Napísal Roman Čertík   
Pondelok, 12 Jún 2017 00:00

Zdravím všetkých priaznivcov biliardu,

 

po dlhšej pauze tentoraz bol pestrý víkend – teda najmä pre nás, keďže sme dohrávali 4. ligové kolo a v sobotu bol Slovenský pohár v Ružomberku.

Extraliga, dohrávka 4. kola

V prvom rade chcem poďakovať domácim BK Aréna Ružomberok, že boli ústretoví a vyhoveli nami navrhovanému termínu – predsa len, zosúladiť minimálne 6 ľudí nie je jednoduché, ale keď je dobrá vôľa, tak sa to dá. A toto je práve ten prípad – dobrá vôľa bola a tak sme sa zišli v piatok o 13:00 v Aréne.

Hra č.8

Všetky zápasy boli veľmi vyrovnané – veď najväčší rozdiel bol 7:5, tak sa podarilo nejako mne zdolať Tomáša Legerského. Inokedy si pamätám zo zápasov viac, tentoraz mám celkovo nejaké okno, a nielen z tejto osmičky. Pamätám sa akurát toľko, že poslednú hru sme sa veľmi dlho naťahovali, keď som ma ja na stole 4 farebné a Tomáš dve, bolo to pozliepané a tak sme sa zašívali a zašívali. Napokon som sa odvážil ja, 3 farebné som dal, ale to poslednú som si nerozbil – tesne som to minul... A tak sme sa zase zašívali a zašívali. Napokon mal šancu Tomáš, ale nedal čiernu a ja som hru dohral. Ostatné 2 zápasy skončili 7:6 – náš Michal (Kubán) porazil ružomberského Michala (Priesola), a rovnako tak aj Tomáš Krovina Dana Borového – po osmičkách sme teda viedli sľubne 3:0.

Hra č.9

Mne sa zo začiatku v zápase s danom celkom darilo – ale hlavne som mal šťastie – padlo mi eso, dal som haluz deviatku – a tak som aj vyhrával. Naposledy 7:6. Koncovku však mal lepšiu Dano, ktorý vyhral posledné 3 hry a tak som prehral 7:9. Prehral aj Michal s Tomášom, najtesnejšie 8:9, hoci za stavu 8:8 mal šancu – Tomáš nedal čiernu, ale vzápätí ani Michal a Tomáš sa už viac krát ponúkať nenechal. Ešteže Tomáš vyhral s Romanom Hámorom – aj keď z jasného zápasu (8:3) začínala byť pomaly dráma (8:6). Našťastie, v ďalšej hre Tomáš dostal šancu a tú využil. Takže po deviatkach 4:2 pre nás

Hra č.10

V desiatkach sme potrebovali teda jednu výhru. Tá sa začala rysovať, keď som viedol s Michalom už 5:0 – niečo som dobre zahral, dostal som nejaké darčeky. Ale to by som nebol ja, aby som nejaké darčeky nevrátil späť, začal som kaziť koncovky a zrazu bolo už len 6:4. Napokon som však predsa len zápas vyhral v pomere 8:5. A týmto pomerom skončili aj ostatné dva zápasy – Tomáš prehral s Tomášom a Michal porazil Dana.

Vyhrali sme teda celkovo 6:3 a zachovali sme si dobrú pozíciu v boji o medaily.

Slovenský pohár, 4. kolo, Ružomberok, 28 hráčov

Tomáš s Michalom v piatok hovorili, že sa im nejako nehrá dobre, a vyzerá to tak, že sa nedarilo ani v sobotu. Michal prehral s dobre hrajúcim Gerekom 2:6 a potom aj s Potašom 4:6 – výsledné 17.-24. miesto ho asi nepotešilo. Tomáš dopadol len o kúsok lepšie – ten doplatil najmä na tažký žreb. V 1. kole síce vyhral s Langom 6:3, ale hrať s Koniarom v 2. kole – no viem si predstaviť aj ľahší žreb. Tomáš sa síce držal, ale napokon prehral 4:6. Na prehratej strane porazil Feketeho 6:2 – a zase žreb – Koles. Aj tu sa Tomáš držal, ale napokon prehral 5:6. No a napokon sa práve títo dvaja, čo ho porazili, stretli vo finále. A aby Michalovi nebolo ľúto, tak Gerek skončil tretí – takže chalani prehrali s dobre hrajúcimi súpermi. Zaujímavé bolo určite aj to, že obaja fináloví súperi išli cez prehratú stranu – Koniar prehral s Lisíkom a Koles dokonca hneď v prvom kole s Babjakom. Finále napokon vyhral Koniar 7:5, tretí okrem Gereka skončil ďalší „Prešovčan“ Štofko.

 

Kompletné výsledky nájdete na:  http://maplepoolclub.cz/pt/Turnaj/?TournamentID=1243&ActionID=4

 

Ďalší program:

najbližší víkend v sobotu 17.6. budú Majstrovstvá Slovenská dvojíc, hra č.9, v LAVOSe Bratislava. V nedeľu 18.6. vás pozývame do Kanianky na posledné jarné kolo Kanianskych biliardových hier – celkovo už šieste. Hráme hru č.8 a snooker

Posledná úprava Pondelok, 12 Jún 2017 09:35
 

Priestory pre klub poskytuje

Reklamný prúžok