mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes54

Online : 4
Vaša IP : 34.229.172.86
,

Podporuju nás

Náš Biliardový klub je v plnej podpore obce Kanianka.
Reklamný prúžok
>> Ď A K U J E M E <<


Najbližší program

6.-7.4. Federal cup, PoolSTar Topoľčany

7.4. Kanianske biliardové hry, 4. kolo, hra č.9

 

Letný Turnaj Dvojíc – POINT Trenčín hra č.9
Spravodaj víkend 35/2016
Napísal Roman Čertík   
Pondelok, 05 September 2016 00:00

vložené 12.9.2016

Zdravím všetkých priaznivcov biliardu,

cez víkend sa hralo slovenské kolo EEBC junior cupu, tentoraz v Ružomberku. Keďže som tam nebol, tak len v skratke - zúčastnilo sa 19 hráčov, tentoraz len Poľsko (11) a Slovensko (8). Vyhral Szymon Kural (PL), ktorý zdolal vo finále Daniela Langa z Liptovského Hrádku 7:3. Na 3. mieste skončili Szymon Blazej a Dominik Jastrzab (obaja PL).

Zastúpenie sme mali aj my - Filip Foltán skončil napokon na 5. mieste, keď vo štvrťfinále prehral s Langom 7:4

Ďalší program:

v sobotu 17.9. je na programe ligové kolo v nižších súťažiach - naša rezerva hrá doma s Dream Team Topoľčany. V nedeľu 18.9. je na programe 7. kolo Kanianskych biliardových hier - hráme hru č.9 a snooker. O týždeň neskôr je v sobotu 24.9. na programe ligové kolo - v Extralige je finálový deň, BK Kanianka sa stretne s 1.BC Elite KAMI PROFIT Bratislava, druholigová rezerva hrá vonku s BK Taxon Matúškovo

 

 

Zdravím všetkých priaznivcov biliardu,

 

po letnej dovolenke sa začali súťaže aj u nás, tak opäť začnem čo-to písať. Niežeby nebolo o čo písať aj cez dovolenku, práveže toho bolo dosť, či už ME žiakov a juniorov, seniorov, Majstrovstvá sveta v hre č.9, aj na profi snooker okruhu sa niečo odohralo – nuž, ale ja som dovolenkoval a tak som nepísal :-)

 

Slovenský pohár, 5. kolo, hra č.9, 28 hráčov

Účasť opäť pomerne slabá čo do počtu (žeby ešte koniec dovolenkovej sezóny?), ale kvalitatívne na vysokej úrovni – špičkoví hráči nechýbali. O to viac nás opäť potešil Tomáš Krovina, ktorý pokračoval tam, kde pred prádzninami skončil - a turnaj vyhral. Do štvrťfinále postúpil z vyhratej strany, podobne ako ďalší traja favoriti – Polách, Koniar a Koles. Z prehratej sa k nim pridali Štofko (ktorý vyradil v zápase o postup nášho Kubána 6:4 – Michal teda skončil na 9. mieste), Kuník, Vágai a Husák.

No a práve Husák mal vo štvrťfinále na dosah najväčšie prekvapenie – s Poláchom totiž viedol už 5:1 a potom aj 6:4, dokonca mal aj mečbalové príležitosti – lenže ich nevyužil a Jaro napokon zápas otočil – veľmi dôležité víťazstvo, lebo s Kolesom bojovali o celkové víťazstvo v SP – ktoré je jednou z možností sa dostať do reprezentácie (a teda ja na ME). Rozdiel medzi nimi bol jediný bod – teda ak chcel byť Polách prvý, nesmel skončiť za Balázsom – ktorý svoj štvrťfinálový zápas s Kuníkom vyhral (7:4). Postúpili aj Koniar po výhre so Štofkom 7:3 a pochopiteľne aj Tomáš, ktorý porazil Vágaia 7:1. Ten narazil v semifinále na Polácha – a začal zle, rýchlo prehrával 0:3. Potom však zahral bezchybných 5 hier, pričom stačilo, aby Jarovi 2x nespadlo z rozstrelu a bolo 5:3 pre Tomáša. Ten napokon tento náskok udržal až do konca, hoci sa v poslednej hra zašil – guľu však dal od mantinelu, dokonca si aj nahral – a hru dohral. Koles tak mal veľkú šancu Polácha predbehnúť – prehral však s Koniarom 6:7 a tak sa z celkového víťazstva v tomto ročníku SP tešil o jediný bod Polách.

No a z víťazstva na tomto turnaji sa tešil Tomáš, ktorý zdolal vo finále Jakuba 7:5. Spolu s ním sa tešíme aj my – a ktožehovie, možno sme sa mohli tešiť aj viac, keby bol Tomáš aj na 1. kole pohára... Nuž, ale na keby sa nehrá :-)

Výsledky nájdete na:

http://maplepoolclub.cz/pt/Turnaj/?TournamentID=1022&ActionID=4

Celkové poradie:

http://maplepoolclub.cz/pt/test/Sezona/?SerieID=23&SeasonID=11

 

 

Ďalší program:

Nasledujúci víkend, v sobotu 10. aj nedeľu 11.9. bude v Ružomberku EEBC junior cup. O týždeň neskôr, v sobotu 17.9. sú na programe zápasy v nižších ligových súťažiach, v nedeľu 18.9. je na programe 7. kolo Kanianskych biliardových hier – hráme hru č.9 a snooker – na čerstvo preplátnovanom stole :-)

Posledná úprava Pondelok, 12 September 2016 09:05
 

Priestory pre klub poskytuje

Reklamný prúžok