mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes97

Online : 3
Vaša IP : 44.212.50.220
,

Podporuju nás

Náš Biliardový klub je v plnej podpore obce Kanianka.
Reklamný prúžok
>> Ď A K U J E M E <<


Najbližší program

6.-7.4. Federal cup, PoolSTar Topoľčany

7.4. Kanianske biliardové hry, 4. kolo, hra č.9

 

Letný Turnaj Dvojíc – POINT Trenčín hra č.9
Spravodaj víkend 21/2016
Napísal Roman Čertík   
Pondelok, 30 Máj 2016 00:00

Zdravím všetkých priaznivcov biliardu,

 

tentoraz „len“ MSr, konkrétne v hre č.8 a v Ružomberku. Deň predtým bolo aj Valné zhromaždenie SBiZ, kde sme hádam urobili, čo bolo treba a zvolili nové vedenie SBiZ – zostáva nám len držat im palce v nie ľahkej situácii a práci. Ak by chcel niekto hundrať, pochopiteľne môže, lebo možno ani nejde všetko tak, ako by malo – len už samotný (ne)“záujem“ o funkcie vo výkonnom výbore, či kontrolnej rade naznačuje, že môžeme byť radi, že sa niekto do toho pustil a že nejakú strešnú organizáciu máme. Ďalej by som to nerozpitvával – ako som už napísal, držme novému vedeniu palce, aby sa naša organizácia, zastrešujúca šport, ktorý máme tak radi, bola k našej všeobecnej spokojnosti. A kde môžme, a kto môže, nech pomôže :-)

 

MSr v hre č.8, Ružomberok, 29 hráčov

No teda, hneď na druhý deň po Valnom zhromaždení takéto prekvapenie – myslím na počet hráčov. Osmička bola podľa mňa vždy populárna a tak počet hráčov rovnajúci sa cca počtu delegátov na Valnom zhromaždení mňa osobne teda dosť prekvapil. A prekvapený som bol aj z niečoho iného – pochopiteľne som držal palce nášmu zástupcovi, Tomášovi Krovinovi, ale hneď prvý raz, keď som pozrel do online výsledkov, zistil som, že už vypadol – nuž nie je každý deň nedeľa, najmä keď MSr boli v sobotu :-)

Inak sa o nejakých prekvapeniach ani veľmi hovoriť nedá – do štvťfinále sa pri danom obsadení dostali všetci 4 zostávajúci hlavní favoriti – Polách, Petrovics, Koles aj Koniar – ten z prehratej strany, kam ho poslal Polách. Žreb určil, že Koniar hral štvrťfinále s Petrovicsom a vyhral 7:5, rovnako porazil Polách Babjaka a do tretice Štofko Folka. Jediné jasné štvrťfinále bolo Koles vs. Tarina 7:1. Koles pokračoval rovnakým spôsobom aj v semfinále, keď Štofka zdolal 7:2, opakovaný zápas medzi Poláchom a Koniarom bol o čosi vyrovnanejší, ale len o malý kúsok, keďže skončil pomerom 7:3 – a tento dôležitejší (kde už nie je šanca na opravu) vyhral Koniar. A vyhral aj finále v pomere 7:4, a pripísal si ďalší titul do svojej rozrastajúcej sa zbierky – blahoželám, nielen Jakubovi, ale všetkým medailistom.

 

Ďalší program:

V sobotu 4.6. sú na programe – naše extraligové družstvo bude hrať vonku proti 2. BC LAVOS Bratislava, rezerva hrá tiež vonku, konkrétne v Žiari nad Hronom, proti miestnemu BK Žiarčan.

O týždeň neskôr v sobotu 11.6. je na programe preložené 7. kolo 2. ligy s tým, že je prípadne akceptovaný aj iný termín. V nedeľu 12.6. je na programe Junior cup v Prešove, hra č.9.

Posledná úprava Pondelok, 30 Máj 2016 11:11
 

Priestory pre klub poskytuje

Reklamný prúžok