mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes101

Online : 4
Vaša IP : 35.153.134.169
,

Podporuju nás

Náš Biliardový klub je v plnej podpore obce Kanianka.
Reklamný prúžok
>> Ď A K U J E M E <<


Najbližší program

6.-7.4. Federal cup, PoolSTar Topoľčany

7.4. Kanianske biliardové hry, 4. kolo, hra č.9

 

Letný Turnaj Dvojíc – POINT Trenčín hra č.9
Spravodaj víkend 12/2016
Napísal Roman Čertík   
Utorok, 29 Marec 2016 00:00

Zdravím všetkých priaznivcov biliardu,

 

predĺžený veľkonočný víkend bol aj v znamení biliardu, aj keď neviem, či to bola dobrá voľba – na MSr v hre č.14/1 bolo len 11 hráčov. Vo svete sa hral finálový turnaj Players championships, kde sa kvalifikovali najlepší z European a Asian tour.

 

MSr v hre č.14/1, Ružomberok, 11 hráčov

Že hra č.14/1 nie je vo všeobecnosti veľmi obľúbená, to je asi všeobecne známe – ale 11 hráčov na MSr – no myslím, že to bude asi v kombinácii s termínom – na ktorý sa dá pozerať z 2 hľadísk – dlhý víkend – viac voľna na biliard, alebo veľkonočný víkend = iné povinnosti = žiadny biliard...

Medzi štartujúcimi boli aj dvaja hráči z nášho klubu – a na naše potešenie boli úspešní – Krovina po výhrach na Kolesom a Poláchom postúpil z vyhratej strany do semfinále, Kubán síce prehral s Koniarom, ale z prehratej strany tiež postúpil do semfinále. Tam sa stretli medzi sebou – takže bolo jasné, že budeme mať finalistu – ktorým sa stal Kubán. No a vo finále bola odveta s Koniarom – síce vyrovnanješia, ale s rovnakým výsledkom – po výhre 100:79 sa z titulu tešil Koniar.

Poradie:

  1. Koniar
  2. Kubán
  3. Krovina a Koles

 

Medailistom blahoželám

 

Kompletné výsledky nájdete na:

http://maplepoolclub.cz/pt/Turnaj/?TournamentID=881&ActionID=4

 

 

Players championships, Manchester, 32 kvalifikovaných hráčov

Zo svojho prvého titulu na anglcikej pôde (doteraz 2 a vždy v Číne) a zároveň z najvyššej jednorazovej výhry sa tešil Mark Allen. Ale aj v prípade výhry jeho finálového súpera, Rickyho Waldena, by to bolo podobné – aj on vyhral všetky svoje 3 doterajšie tituly v Číne. Finále bolo také „sériové“ – Walden viedol 3:1, ale Allen sériou 6 hier otočil na 7:3, Walden sériou 3 hier znížil na 6:7, ale Allen sériou 3 hier zápas ukončil :-)

Obaja si polepšili v rebríčku na 6. (Allen) resp. 9. miesto (Walden) a tak sa môžu v pokoji tešiť na priamy postup na Majstrovstvá sveta. 16tka na MS sa uzavrie po ďalšom turnaji, ktorý už začal (BAIC Motor Open v Číne) – a kde si Ding prehrou v 1. kole riadne skomplikoval účasť na MS – ak totiž niektorí hráči dobre zahrajú – vypadne zo 16tky a bude musieť ísť na kvalifikáciu – kde bude musieť vyhrať 3 zápasy (na rozdiel od iných rokov bude normálny „flat“ pavúk)

Kompletné výsledky nájdete na:

http://livescores.worldsnookerdata.com/Matches/Index/13871/players-championship

 

 

Ďalší program:

V sobotu 2.4. je na programe 2. kolo Challenge cupu v Trenčíne, hra č.8 a zároveň začínajú aj tohtoročné ME v biliarde – v Sankt Johann im Pongau, Rakúsko. O týždeň neskôr, v sobotu 9.4. sú na prohrame MSr v hre č.8 – seniori v Trenčíne, juniori v Ružomberku. A v nedeľu 10.4. sú MSr v pyramíde v Martine.

 

 

 

Posledná úprava Utorok, 29 Marec 2016 13:07
 

Priestory pre klub poskytuje

Reklamný prúžok