mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes40

Online : 2
Vaša IP : 3.12.162.179
MOZILLA 5.0,

Podporuju nás

Náš Biliardový klub je v plnej podpore obce Kanianka.
Reklamný prúžok
>> Ď A K U J E M E <<


Najbližší program

20.4. Slovenský pohár, 4. kolo, Galaxia Bratislava

20.-21.4. LINEAS 3, Prešov (snooker)

27.4. 3.kolo Junior cup, Senica

 

Letný Turnaj Dvojíc – POINT Trenčín hra č.9
Spravodaj víkend 04/2016
Napísal Roman Čertík   
Pondelok, 01 Február 2016 00:00

Zdravím všetkých priaznivcov biliardu,

 

konečne som sa dostal aj k písaniu – ale zase len tak úchytkom. Tak aspoň trochu k lige a ku Kanianskym biliardovým hrám – obe súťaže začali cez víkend.

Extraliga, 1. kolo

V prvom kole sa zrodili samé vysoké výsledky – 9:0, 2x 8:1 a 7:2: medzi nimi je pochopiteľne aj ten náš – a nikdy by som nepovedal že v takomto prípade budeme medzi tými, čo vyhrali – naším súperom bolo totiž družstvo 1. BC Lavos Bratislava, s ktorými sme v poslednom kole Extraligy pred necelými dvomi mesiacmi prehrali 4:5 po veľmi vyrovnanom priebehu. My sme nastúpili v rovnakej zostave a v Lavose bola len jedna zmena – namiesto Michala Fuku Stano Struhár – takže vyrovnaný zápas sa dal očakávať aj teraz.

A zo začiatku tak aj bolo –  v hre č.8 Tomáš Krovina v súboji Tomášov zdolal Latiku 7:4, ale ja som s Robom Latikom 3:7 prehral – na oproti nášmu veľmi pomalom plátne som sa cítil mizerne a podľa toho som aj hral. Zo začiatku síce aj Robo, lebo do stavu 3:3 sme si obaja darovali po 3 hry... Ale od stavu 3:3 som ostal darcom už len ja (na 4:3 a 5:3), potom sa už Robo rozohral a ja som už nemal šancu s výsledkom nič urobiť. V poslednom zápase to dlho vyzeralo na domácu výhru – Stano Struhár už totiž viedol s Michalom Kubánom 5:2 – ale Michal zápas 5 hrami po sebe otočil, a tak sme po hrách č.8 viedli 2:1. Potom sme sa z technických príčin presunuli do Mamuta, kde asi červené (a hlavne rýchlelšie) plátno zapôsobilo na nás ako červené trenky na býka – aspoň výsledky tak vyzerajú – Tomáš Krovina vyhral so Stanom 9:0, Michal s Robom Latikom 9:3. Mne sa darilo podobne – najprv Tomáš Latika nechal 2 hry, potom sa pritrafili 2 kombinácie, dohrávka, eso, zase nejaká kombinácia a zrazu bolo 8:1 a napokon 9:2. Tým sme už po deviatkách získali víťazstvo – kto by to bol pred zápasom povedal. No ja rozhodne teda nie – ale sťažovať sa nebudem, pre nás je to dôležité víťazstvo.

Ostatné zápasy boli 1. BC Elite Kami Profit Bratislava – 2. BC Lavos Bratislava 9:0, 1. ŠBK Komárno – K8 Buldogs Trenčín 8:1, Horses Prešov A – BK Aréna Ružomberok 7:2

 

Kanianske biliardové hry, 1. kolo

Nový, už 16. ročník začal aj u nás v herni – zase nás bolo pomenej, ale o to viac sme si zahrali – znie to čudne, ale je to tak :-)

Hra č.9, 8 hráčov

Aby sme si teda zahrali, dali sme si každý s každým do 5 – no a to je 7 zápasov. Však keď sme už došli, tak čo budeme posedávať alebo sa vracať po 2 kolách domov :-)

Vyhrať sa podarilo mne s bilanciu 6:1, jediný zápas som prehral s Filipom Foltánom. Druhý skončil Jojo Jantoška – tiež 6:1, jedinú prehru mal so mnou, a mal aj o kúštik horšie skóre. Tretí bol Braňo Veis s bilanciou 5:2.

Snooker, 9 hráčov

Tu sme hrali skrátené 2 KO, 6-kový snooker. Víťazovi posledného minuloročného kola Marcelovi Kunovi sa nedarilo, hoci zvoli tú istú prípravu (=bez prípravy) – tentokrár to nemalo želaný efekt :-)

Napokon sa aj tu podarilo akosi vyhrať mne, aj keď finále s Vladom Pastuchom bolo vyrovnané a už som si myslel, že som aj prehral, lebo pri naháňačke za ružovou som ju nechal pomerne jednoducho hrateľnú. ale Vlado napriek tomu, že predtým podával oveľa ťažšie gule, túto nedal a navyše mi ju nechal v podobnej situácii a mne sa podarilo dať ju aj čiernu. Na 3. mieste skončil včera výborne hrajúci Jojo Jantoška

Tabuľky po 1. kole nájdete na príslušnom mieste stránky

 

Ďalší program:

V sobotu 6.2. bude 2. kolo Senior cupu v Ružomberku, v nedeľu 7.2.2. kolo Junior cupu v Prešove – oba turnaje v hre č.10.

O týždeň neskôr v sobotu 13.2. bude opať v Ružomberku 2. kolo Slovenského pohára, v hre č.9.

 

 

 

Posledná úprava Pondelok, 01 Február 2016 18:02
 

Priestory pre klub poskytuje

Reklamný prúžok