mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes107

Online : 2
Vaša IP : 18.117.186.92
MOZILLA 5.0,

Podporuju nás

Náš Biliardový klub je v plnej podpore obce Kanianka.
Reklamný prúžok
>> Ď A K U J E M E <<


Najbližší program

27.4. 3.kolo Junior cup, Senica

4.5. Challenge cup, 2. kolo, Trenčín

5.5. Kanianske biliardové hry, 5. kolo, hra č.8

 

Letný Turnaj Dvojíc – POINT Trenčín hra č.9
Spravodaj víkend 02/2015
Napísal Roman Čertík   
Nedeľa, 11 Január 2015 00:00

Vložené 02/02

Zdravím všetkých priaznivcov biliardu,

cez víkend sa rozbehli ligové súťaže. Náš extraligový zápas  je odložený na 8/2. V jedinom odohratom (alebo na  webe nahodenom) zápase nováčik z Bystrice utrpel hladkú prehru v Bratislave s 1. BC Elite Bratislava 0:9

B-čko privítalo doma Historia de la Roja zo Zvolena - naši mladíci sa dobre držali, Filip Drexler vyhral 1 zápas a 1 prehral 6:7, Filip Foltán dokonca vyhral zápasy 2 - a všetky deviatky skončili 7:9. Takže hoci sa to z celkového výsledku 3:6 nezdá, ale zápas bol vyrovnaný a pri troške viac skúseností/šťastia mohli chlapci aj vyhrať. Nevadí, ideme ďalej, ono to príde :-)

Zo sveta

Celý minulý týždeň sa hralo Derby city classics. Bank pool vyhral Shannon Daulton, pred Johnom Brumbackom a Efrenom Reyesom (v semi s Daultonom viedol 2:0 (do 3) a chýbala mu už len jediná guľa..). One pocket vyhral Alex Pagulayan a stal sa vôbec prvým hráčom, ktorý vyhral všetky 3 disciplíny na Derby - tu je vidno, aké náročné to je, pri 300 hráčoch na disciplínu a takých rôznych disciplínach (pár dní dozadu mal šancu byť prvým Reyes, ale v Bank poole skončil tretí, ako som písal vyššie - jemu chýba iba ten bank pool). Druhý skončil Mike Dechaine, tretí Justin Hall. No a deviatku vyhral Kiamco pred Pagulayanom, ktorý si tým zabezpečil 20000 dolárov pre Master of the table - zaratávajú sa všetky 3 disciplíny. Druhý bol Efren Reyes - v jeho veku - no raz darmo, kto vie, ten vie :-)

Všetko, pekný týždeň

 

Vložené 26/1

Zdravím,

cez víkend sa nič neudialo (o čom by som vedel), takže niečo napíšem až na budúci týždeň

Tak pekný týždeň :-)

 

Vložené 19/1

Zdravím,

vôbec nestíham - takže stručne (ale hádam predsa len lepšie, ako onoho času redaktor v polnočných správach: " pre krátkosť času len v rýchlosti futbalovej ligy: 1:1, 0:2, 3:1, 0:0 a 2:1" ...

Takže finále SP skončilo 7:5 :-)

Vyhral Jaro Polách, ktorý v tom spomínanom finále porazil Milana Mrvu, nám 3. miestom urobil radosť (v početnej konkurencii 55 hráčov a hráčok) Tomáš Krovina, pohár získal aj Michal Hajdúch - všetkým gratulujem. Výsledky nájdete na stránke SBiZ.

U nás bolo 1. kolo Kanianskych biliardových hier, dobre sme si zahrali - výsledky nájdete v tabuľkách KBH

No a vo svete snookru sa hralo Masters - vyhral Murphy, ktorý vo finále jasne zdolal Robertsona - a stal sa 10 hráčom s tzv. Tripple crown (Majster sveta, UK champion a víťaz Masters). Inak sa načakal, kto by povedal, že od jeho titulu Majstra sveta uplynulo už 10 rokov!

Natentoraz všetko

 

 

Zdravím všetkých priaznivcov biliardu,

 

po dlhšej odmlke som tu opäť so spravodajom. Keďže je prvý tohtoročný, tak najprv mi dovoľte zaželať vám všetko dobré v Novom roku 2015, a to nielen v našom spoločnom hobby, ale hlavne v súkromnom a pracovnom živote.

Pomaly sa nám už rozbieha aj biliardová sezóna – ešte pred jej oficiálnym zahájením sa stretli v Trenčíne seniori

 

Senior cup, 1. kolo, Trenčín, 25 hráčov

Začnem úplne netradične – tento poznáte?

„Aká je najstručnejšia kritika na svete? Odpoveď: Včera mal koncert XY. Prečo?“

No a prečo som to vytiahol? Nuž, vybrali sme sa aj s čerstvým tohtoročným seniorom Eugen Sľukom na senior cup do Trenčína a práve vyššie uvedené presne vystihuje to, čo sme tam predviedli...

Prvé zápasy sme ešte obaja vyhrali – Eugen porazil v tesnom zápase Jureka 6:4, mne sa podarilo aj vďaka veľkej dávke šťastia (či skôr smoly môjho protihráča) poraziť Bíreša 6:2. Eugen potom prehral s domácim Tomšom hladko 2:6, a keďže som ani ja neuspel v tesnom zápase s Víchom (pekná dohrávka za stavu 5:5, Boris!), obaja sme sa ocitli na prehratej strane. Tam Eugen prehral s Axamitom 4:5 a skončil tak neočakávane skoro, o chvíľu som ho takmer napodobnil, v zápase s p. Igazom som mal úplne zatmenie a môj súper ma mal už-už na lopate – vyhrával 3:2 a mal dohrávku na 3 gule z ruky. Vyklepalo mu však osmičku a ja som sa tiež nejako oklepal a zápas napokon ani neviem ako vyhral. Bolo to však len oddialenie nevyhnutného – v nasledujúcom zápase s Axamitom som hru totiž nezlepšil a tentokrát som sa držal len do stavu 3:3 – súper potom dvomi peknými dohrávkami rozhodol zápas pre seba.

Z vyhratej strany postúpili do štvrťfinále Lisík, Vích, Minárik a Gubiš, z prehratej Jurek, Michač, Durilla a Kružík. V štvrťfinále Lisík porazil Jureka 6:4, Vích Michača 6:3, Minárik zopakoval výhru s Dzurillom 6:2 a Kružík zdolal Gubiša 6:3. V semifinále Lisík v ďalšom tesnom zápase zdolal Vícha 6:5 a Kružík domáceho Minárika 6:4. Finále už bolo jednoznačnou záležitosťou Lisíka, ktorý vyhral s Kružíkom 7:3 – ten už bol zrejme aj unavený, keďže prehral hneď v prvom kole, bol to pre neho už ôsmy zápas, zatiaľ čo Lisík odohral zápasov len päť.

Medailistom blahoželám a hádam sa vidíme zase na nejakom turnaji

 

Ďalší program:

V sobotu 17.1. je opäť v Trenčíne na programe 1. kolo Slovenského pohára, spolu so slávnostným otvorením novej sezóny. v Nedeľu 18.1. bude u nás v herni 1. kolo jubilejného 15. ročníka Kanianskych biliardových hier, hráme hru č.9 a snooker, srdečne vás pozývame. No a 31.1. začínajú aj ligové súťaže – naše Extraligové družstvo hrá doma s družstvom Aréna Ružomberok, rezerva tiež doma s klubom Historia de le Roja Zvolen

Posledná úprava Pondelok, 02 Február 2015 17:31
 

Priestory pre klub poskytuje

Reklamný prúžok