mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes31

Online : 7
Vaša IP : 18.222.22.244
MOZILLA 5.0,

Podporuju nás

Náš Biliardový klub je v plnej podpore obce Kanianka.
Reklamný prúžok
>> Ď A K U J E M E <<


Najbližší program

27.4. 3.kolo Junior cup, Senica

4.5. Challenge cup, 2. kolo, Trenčín

5.5. Kanianske biliardové hry, 5. kolo, hra č.8

 

Letný Turnaj Dvojíc – POINT Trenčín hra č.9
Spravodaj víkend 23/2014
Napísal Roman Čertík   
Pondelok, 09 Jún 2014 00:00

Zdravím všetkých priaznivcov biliardu,

 

po minulotýždňovej pauze som opäť späť s krátkym spravodajom – cez víkend boli rovno dvoje Majstrovstvá Slovenska, tak sa v skratke pozrime, čo sa udialo. Vo svete bol v maximalnej tichosti odohraný Svetový pohár v Číne – ale nejaké informácie som predsa len našiel :-)

 

MSr v hre dvojíc, 28 dvojíc, Ružomberok

Na MSr v dvojiciach mám nemálo spomienok, ale už je to dosť dávno... Môj tradičný parťák Eugen Sľuka robí už dlho v Nemecku, a ani tentoraz dátum jeho pobytu doma nezhodoval s MSr, a tak sme si tento rok opäť naše spoločné spomienky nepripomenuli.

Na MSr som teda pochopiteľne ani nebol, tak len v skratke – titul obhájili Polách s Kölesom, Petrovics (s Hajdúchom) bol po pár týždňoch opäť vo finále MSr, ale ten 50. titul nie a nie prísť – možno už na budúce. Na 3. mieste skončili Daubner s Urbanom ako aj Balcár s Papulom. Inak zaujímavé, 4 hráči z 1. BC Komárno – a komárňanské finále :-)

 

Komplet výsledky nájdete na: http://maplepoolclub.cz/pt/Turnaj/?TournamentID=262&ActionID=4

 

MSr seniorov v hre č.10, 19 hráčov, Ružomberok

Na medailových priečkach sa žiadne veľké prekvapenie nekonalo, tak len pogratulujem medailistom a prikladám link na výsledky:

 

http://maplepoolclub.cz/pt/Turnaj/?TournamentID=262&ActionID=4

 

Ešte spomeniem zaujímavý fakt, že vo finále sa vlastne stretli spoluhráči z MSr dvojíc, kde zostali tesne pod medailovými priečkami.

 

China open

Prikladám aspoň linky na PDFka, v ktorých sú výsledky. Zatiaľ čo mužský systém som vcelku pochopil, vôbec nerozumiem tým pavúkom ženských skupín – niektoré hráčky sa tam vyslovene postrácali...

http://www.wpa-pool.com/scoreuploads/210/Result.PDF

http://www.wpa-pool.com/scoreuploads/209/Result.PDF

 

 

Ďalší program:

V sobotu 14.6. sú na programe ligové súťaže – extraligové družstvo hrá vonku proti 3. BC Lavos Bratislava, rezerva hrá doma proti Predators Aréna Ružomberok. V nedeľu 15.6. pozývam všetkých otcov osláviť ich sviatok na Kanianske biliardové hry – hráme hru č.8 a snooker. O týždeň neskôr, v sobotu 21.6. je na programe druhé kolo Challengu cupu (neregistrovaní, ženy, juniori a hráči 2. líg)

Posledná úprava Pondelok, 09 Jún 2014 16:38
 

Priestory pre klub poskytuje

Reklamný prúžok